DESIGNA DITT SMYCKE

Fjewel erbjuder dig att skapa ditt eget smycke. Äger du redan ett armband som du skulle vilja ha i 18k guld eller har din kreativa sida något annat i åtanke? Möjligheterna är oändliga. Designa ditt smycke där du väljer mellan:

Kontakta oss i formuläret nedan. Om du vill bifoga bilder och andra dokument som kan hjälpa oss att tillverka ditt drömsmycke kan du skicka ett mail till oss på service@fjewel.se.

 

STORLEKSGUIDE

Diameter på ring

Ringstorlek

Vi rekommenderar att du använder en ring du redan har för att mäta storleken på ditt finger. Har du redan en ring som passar dig kan du mäta den och jämföra. Tänk att när du mäter diametern så räknar du inte med metallen, utan det ska vara den inre diametern.

internationella storlekar på ringar

Internationell storleksguide

Med vår internationella storleksguide kan du få en bättre jämförelsebild på storlekarna. Mät ringens inre diameter och gå igenom tabellen.

längd halsband

Hitta din längd

Längden på ett halsband varierar beroende på stil och smak. Du är designern och det är du som väljer
din önskade längd! Bilden kan hjälpa dig att visualisera eller men vi rekommenderar att du använder ett flexibelt måttband.

storlek på armband

Armandsstorlek är likt halsband och beror på stil och smak. De genomsnittliga storlekarna kan ses på bilden, men vi rekommenderar ett flexibelt måttband.

Kontakta oss för att anpassa ditt smycke!