VÅRT FÖRETAG

Med årtionden erfarenheter av smycken och ädelstenar kan vi äntligen expandera och nå ut till
hela världen med våra produkter. Vårt ursprung är från Mellanöstern, men vår bas är i Sverige. Under 30 år har vi kontinuerligt besökt meckat av diamanter och andra mineraler:
Afrika.

Under alla dessa år har det funnits ett konstant intresse för smycken och rena ädelstenar. Att bli smutsig på besök i gruvor eller sitta och dricka te i en smyckesbutik i livliga Kairo har alltid varit vår passion och anda.

Efter många försök och misstag har vi hittat ett sätt att skapa fina handgjorda smycken med vackra ädelstenar som gått igenom flera olika kvalitetstester för att erbjuda dig ett tidlöst smycke.

Vill du veta mer? Läs vår blogg på länken nedan.

BLOGG

VÅRT HANTVERK

Alla våra smycken är handgjorda av ett utmärkt team som har arbetat med smycken i många generationer. Ett team av mycket begåvade juvelerare med noggrant och precist skapande.

Att skapa tidlösa smycken kräver många timmars arbete och hela Feyli Teamet är överens om att erbjuda kvalitetssmycken som kan föras vidare i generationer framöver.

KVALITETSSÄKRING

Alla våra produkter är kvalitetstestade. Olika kvalitetstester används för att säkerställa att våra kunder får vackra smycken av god kvalité. All material i vårt lager är: 

- Vatten- och dimtestade
- Ljustestad
- Vikttestad
- Inspekterad med lupp, mikroskop och värmeledningsförmåga

Feyli Jewel har många års erfarenheter och kunskaper inom värdefulla ädelmetaller och ädelstenar. I kombination med modern teknik kan vi försäkra dig om autentiska och legitima ädelmetaller och ädelstenar.

VÅRA ÄDELSTENAR

Varje ädelsten i våra smycken är noggrann utvald och kvalitetstestad innan den hamnar i händerna på
våra utmärkta hantverkare, där stenarna formas till ett nytt liv med skönhet och briljans. Läs mer om våra ädelstenar.

ÄDELSTENAR